« Telecom Italia lanceert nieuwe provider in Nederland | Hoofdmenu | Nieuwe sim-only bij de Vastelastenbond »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

J. Feenstra

Mensen, de problemen bij WoonEnergie/Oxxio beginnen op het moment dat u iets veranderd! Ik heb 6 jaar probleemloos bij deze maatschappij gezeten, maar nu een kleine wijziging doorgegeven en ik word ineens OVERLADEN met valse spookfacturen, het bekende incassobureau Intrum Justitia en meer van die zaken! De 'special attention desk' lijkt in eerste instantie mee te werken, maar in werkelijkheid zijn ze je achter je rug om aan het naaien!
Wat een oplichters; hier heb ik nooit om gevraagd! MENSEN DOE HET NIET! Als u er al zit dan ga er zo spoedig mogelijk weg!!

Paul

Sind 2 maanden klant van Woonenergie en overgestapt van GreenChoice...
SPIJT als haren op mijn hoofd....

De EERSTE betaling is niet goed gegaan door een mis verstand over het rekening nummer.. GELIJK een incasso.. met een berg kosten!! Ik ben 1maand klant.............!!!!!!!!!!!!!!

Wat een ongelooflijke etterbakken zeg.... Als hetkan ga ik weer direct terug naar GreenChoice... Perfect behandeld altijd...

DUMPEN die WoonEnegrie

quinten

ik heb nog geen klachten gehad , maar er zijn meer negatieve dan positieve , dus dat stemd tot nadenken . men mag veronderstellen gezien de critiek dat men wel nadenkt . ik heb het via accept lopen en als de termijn afgelopen is gaat bij mij de bovenkamer ook lopen mensen . ik bedank ieder voor zijn opmerkingen [ kun je alleen van leren.
geplaatst door cor 19-02-2012

henry

ook ik heb niks dan trammelant met woonenergie
mensen begin er niet aan.
ze beloven je alles en dan begint de ellende, deurwaarders bellen 3 maal per dag terwijl de rekening is betaald.
waardeloos bedrijf

Joris

Ik heb mijn ervaring met Oxxio gedeeld op http://www.energie-ervaringen.nl/oxxio-energie-ervaringen

Hier staan meer ervaringen met energieleveranciers. Het is goed dat mensen hun ervaringen met Oxxio delen.

A.Smolen

Nooit woonenenergie!!!! Ik ben verhuisd dus woonenenergie opgezegd. meterstanden tot 17 december 2010 doorgegeven. dit was ook mijn laatste dag dat ik mijn oude huurhuis had. Wat gaan ze doen acceptgirokaarten sturen tot en met februari. Niet betaald natuurlijk omdat ik tot 17 dec,bij hu energie heb afgenomen. Vraag ik netjes een eindafrekening te maken tot 17 dec. Moest een bevestiging sturen dat ik de huurhuis tot 17 dec had.Dus ook gedaan, vandaag maar weer gebeld. half uur aan de lijn gehangen, krijg ik te horen dat ik voor november niet betaald heb,terwijl het wel op hun factuuroverzicht staat. dus hebben ze die bedrag maar lekker verrekend met mijn eind afrekening. Dus weg is je 300 euro. Nooit en nooit woonenergie, niet doen. Als je moet betalen zijn ze heel snel, maar wat terug krijgen wat jou geld is ho maar.

Energie ervaringen

Woonenergie is mij redelijk onbekend. Ik neem liever energie van een bekende energie leverancier waar ik ervaring mee heb.

R.Smit-Bos

Ben het eens met laatste reactie behalve het binnen afzienbare tijd te veel betaalde geld op mijn rekening .Wordt soms pas na veel gebel 3 maanden later of verrekend (geen achterstand) of terug gestort.
Ben daar boos over ,het is mijn geld!

zonnebloem

Ik heb me vandaag aangemeld bij een andere leverancier,ben woonenergie helemaal zat.
Mijn laatste stroomafrekening klopte niet.Heb daar over gebeld en kreeg als antwoord dat ik een nieuwe afrekening kreeg.
Vanmorgen maar eens gebeld ,kreeg te horen dat het niet veranderd kon worden ben door de klantenservice als een klein kind behandeld. Die trutjes daar aan de telefoon kletsen maar wat en weten niet waar ze het over hebben.
Ben benieuwd of mijn overstap vlekkeloos verloopt.
NOOIT MEER WOONENERGIE!!!!

hopman

even een aanvullingop mijn vorige bericht.
bij problemen met woonenergie niet bellen, maar gewoon naar hun toe gaan dan pas worden ze actief.

hopman

woonenegie nooit doen
ik had een rekening betaald op tijd.
toch vond woonenergie dat dat niet zo was.
helpdesk medewerker noemde mij wanbetaler.
na diverse malen telefoonisch contact te hebben gehad, hebben ze intrum justitia opdracht gegeven de rekening te innen.
na telefonisch contacht met intrum justitia was het mijn probleem en ik moest maar gewoon betalen, ik pikte het niet dus ben in de auto gestapt en naar hilversum gereden.
tot mijn verbazing is woonenergie gewoon oxxio, daar aangekomen verhaal verteld we gaan even iemand bellen voor u.
na een kwartier komen er twee dames die het verhaal aanhoren onze betaal bewijzjes controleren, en dan tot de conclusie komen dat er bij hun iets fout is gegaan.
we gaan het oplossen is hun antwoord.
wat ze oplossen is dat ze de rekening kwijtschelden.
en sorry voor het feit dat onze medewerker u wanbetaler noemde.

dus moraal van het verhaal:
1 snipperdag kwijt.
halve tankbenzine minder.
en even sorry aanhoren.

woonenegie schaam jullie !!!!!!!!!

Marcia

Het laatste bericht dateert al van een tijdje terug maar ik wil toch nog even reageren. Want ook ik heb HELE slechte ervaringen met Woonenergie (Centrica). Ze hebben al tot twee keer toe een verkeerde eindafrekening gas gestuurd en nu ook nog eens eentje die ze zelf geschat hebben (en dus veel te hoog!). Deze laatste hebben ze nu al vijf keer gestuurd met een acceptgiro daarbij die ik zou moeten betalen. Ik moet steeds bellen met de klantenservice om dit door te geven en steeds wordt mij beloofd dat de verkeerde afrekening uit het systeem zal worden gehaald/het doorgegeven zal worden aan de betreffende afdeling of wat voor smoesjes ik allemaal al heb gehoord. Steeds ben ik zo goed om dat te geloven maar ik ben er nu klaar mee! Ga een klacht indienen bij de tde want blijkbaar wordt er naar klanten niet geluisterd. Ik hoop echt dat we met dit soort berichten de aandacht kunnen vestigen op deze wanpraktijken. Want dat zijn het, als ik mijn werk zo halfslachtig zou doen als de mensen daar op de klantenservice was ik allang ontslagen!

Fam Rozeboom

Ik wil al jaren opzeggen en krijg terug dat ik dat pas kan doen als zij een ieuw leveringsvoorstel doen... Wanneer vraag ik me af, want mijn verhuizing was in de administratie niet goed doorgevoerd waardoor ik wel betalen moest voor het leveradres (logisch) maar geen post ontving omdat het correspondentieadres niet was doorgevoerd met de mutatie. De schrik was dan ook groot toen er ineens 700,- euro was afgeschreven...Bij navraag bleek de jaarafrekening naar het oude adres te zijn gestuurd en had men ook het verbruik vergeten mee te verhuizen. Ook blijkt de ingangsdatum van het contract nogal eens te wijzigen. Ik ben het contract aangegaan op 12 juli 2004 maar ik kan het per die datum onmogelijk opzeggen. Vreemd toch als je een jaarcontract bent aangegaan?
Krijg dit standaard antwoord op mijn opzeggingsbrief:


"Indien u een verlengingsaanbod heeft ontvangen heeft u 3 weken om kosteloos bij ons op te zeggen, doet u dit later dan deze 3 weken zult u te maken krijgen met een opzegvergoeding van EUR 25,00 per produkt.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd "

Nee dus, ik vind dit superslordig. Ik raad het iedereen af! Jammer dat woningcorporaties ooit hun naam hieraan hebben verbonden, want het is inderdaad gewoon oxxio.

Debbie

De dienstverlening van woonenergie is ronduit slecht. Ik ben al sinds oktober met ze aan het bellen (gelukkig gratis) over twee zaken die ze maar niet opgelost krijgen. Constant worden mij beloftes gedaan dat ik wat terughoor en dat ze het uitzoeken, en weer hoor ik niks. Ik ga per juni opzeggen.

adrie van der werff

geen klachten? dat is fantastisch. ik heb inmiddels intrum justitia op m n dak, dank zij centrica!
hoe kom je er bij eerlijk, een hel jaar ben ik bezig om te melden dat de meterstanden niet kloppen,die is nl in maart 2008 vervangen. centrica heeft het probleem nu opgelost,en de meter gewon op 0 gezet 6 december 2008, gevolg, op 25 maart2009 slechts 3 maanden later, had ik een verbruik van 5118 khw! hoezo eerlijk!

J.H.W.

Ik heb ook hele slechte ervaringen met woonenergie.
Door hun ben ik onnodig afgesloten geraakt, heb daardoor onkosten gehad en een tijd zonder stroom gezeten.
Het komt erop neer dat ik 2 maand ben bezig geweest met elke week bellen om mij bij hun aan te melden en elke x stond ik weer niet in het systeem terwijl ze het gesprek 2 x opgenomen hebben en sommige medewerkers daar mij nog konden herinneren.
Ik ging echt twijfelen of het wel een bestaand bedrijf was en heb hun maar bedankt en verder afgezien om mij bij hun aan te melden.


D.Richardson

woonenergie NOOIT meer !eindafrekeningen die niet worden terug betaald, aangetekende brieven die niet worden beantwoord,rekeningen die opeens naar een vorig adres worden vestuurd,onbeschofte ondeskundige klantenservice en een administratie die niet klopt. Begin er nooit aan, heb niet geweten dat iets eenvoudigs als energielevering zo gecompliceerd kon worden door die klungels.

Leonie

DRAMA!

Ik heb per 14 aug. mijn abonnement opgezegd. Toch schrijven ze nog geld af voor Gas van September, dat heb ik uiteraard later storneren. Voor Elektriciteit schrijven ze niks af. Want dat is eerder doorgegeven. Mooi niet. Tegelijk in 1 brief. Zelfs de eindstanden doorgeven heeft 4 telefoontjes gekost. Gelukkig kies ik straks voor een andere leverancier.

adrie van der werff

woonenergy inderdaad een doffe elende.
na 3x de meterstanden opgegeven te hebben is de bij hun aan gegeven meterstand 0 moet zijn 4310. gevolg een torenhoge rekening.
nu augustus nog geen uitsluitsel.

adrie

Hobby-ist

Wilt u mijn mening weten betreffende de energiemarkt, kijk dan eens op www.simpelenergiewijzer.nl

irritant

ik ben het helemaal eens met bovenstaande negatieve reacties stap NOOIT over naar woonenergie, doffe ellende, service medewerkers die niet weten waar ze het over hebben. ze zijn zelfs zonder toestemming gaan leveren ik krijg nog heel wat geld van ze en zit al ruim 4 maanden te wachten en nog niets gehoord maar weer een klacht indienen.....

van beek

wij hebben ook woonenergie en geen klachten nu ook weer de jaarafrekening keurig op tijd en niets teveel.

Leon

Ik ben zeeeer ontevreden van WoonEnergie. Ik zou zelfs zeggen, dat ze oplichters en boeven zijn.

Aub niet overstappen. 100% ellende.

De contract is via wonningstichting aangesmeerd en zit je jaren vast. Ze willen zelfs de boete die aan overenemen van huidige leverancier niet betalen, maar wordt wel beloofd.

Kortom...maak zelf conclusie.

Meijer

Ik kreeg ook al 2 keer een brief van mijn woningbouwvereniging dat ik echt moest overstappen. Ik vind het belachelijk dat die woningbouw verenigingen zich er mee bemoeien en ben bang dat heel veel mensen hier in zullen trappen. Sorry maar ik vind het niet kunnen dat deze verneigingen geld maken over de rug. Wat hebben zij er mee te maken? Zorgen dat mensen naar een ander bedrijf overstappen wat slecht staat aangeschreven.
Ik ben echt pissig.

Jonathan

Nog even een aanvulling op mijn vorige reactie. We hebben een aangetekende brief gestuurd naar Woonenergie en ze hebben contact met ons gezocht. Ze hebben toegegeven dat er dingen mis zijn gegaan en het contract mag kostenloos ontbonden worden.
Dit moet nog gebeuren, dus even afwachten hoe dit afloopt, maar hier zijn we vrij positief over. Het heeft enige moeite gekost, maar nu gaan we weer opzoek naar een andere leverancier...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.