« KPN krijgt Internetplusbellen niet stabiel | Hoofdmenu | Rechtbank kraakt reclame Route Mobiel »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Alex

En dan de plannen van het kabinet die per augustus dit jaar in gaan. Geen 125% aflossingsvrije hypotheken meer, de markt komt vast te liggen. Mensen met een dergelijke hypotheek, of spaarhypotheek bij een verzekering zijn mooi de pineut. Die worden gedwongen te blijven bij hun huidige verstrekker, de grootste verstrekker de Rabobank. Dezelfde verstrekker die een veel te hoge rente heeft berekend in 2010.

Met de nieuwe hypotheekregels na augustus komen er vanzelf veel mensen in de problemen.

Daar moet aandacht aan worden besteed, niet zoals de minister zegt, ter bescherming van de klanten, tenslotte bedoelt hij ter bescherming van de banken, laten we eerlijk zijn, op een bepaald moment kan je niet meer betalen, moet je leven van een minimum, afhangend van de gemeente van 3-5 jaar schuldsanering. Als mens ben je dan wel even heel erg slecht af, maar er is daarna wel weer lucht in het leven, maar telt dit dan ook voor de bank?

Nee, het gaat niet om de mensen, het gaat om de banken en financiële instellingen, dezelfde die deze mensen in de problemen heeft geholpen omdat ze zo graag hun commissie willen vangen en zo dus veel te mooie hypotheken verkochten.

Wie zijn bips brandt...Mag het een keer de hypothekenverstrekker zelf zijn?

r. Farmer

4 jaar later en er is niets gebeurt. Hef de AMF maar op!

Hypotheken vergelijken

De kans is erg groot dat U ook te veel betaalt voor uw hypotheek! Vergelijk online alle hypotheken en bespaar honderden euro's.

snel geld lenen

Die beleggingshypotheek is nu wel een riskant product aan het worden?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.