« Aan de deur wordt niet gekocht! | Hoofdmenu | Verzekeraars smijten met geld »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

thea baars

Sinds 2 jaar bezig van de dubbele meter af te komen. Helaas energiemaatschappijen weigeren en de netbeheerder (stedin) wijst net
zo vrolijk naar de maatschappij.
heeft iemand een idee hoe ik dit kan fixen.
bvd

I harleman

Ik woon in Apeldoorn en heb het daltarief van 23.00 uur tot 07.00 uur en in de weekends en op feestdagen, geldt denk ik ook voor Twello

D.W. de Vries

welke tijden gelden in twello voor het dalurentarief?

Dirk-Jan Wolfert

Bij de Vastelastenbond is het zo dat 55% in het daltarief verbruikt moet worden en 45% in het piektarief.

Het is ook eenvoudig te controleren door een jaarafrekening te pakken en de verbruiken in te vullen op een vergelijkingswebsite zoals www.energieleveranciers.nl. Als daarna de verbruiken bij elkaar optelt en dat invult bij een enekele meter kunt u zien wat voor u het voordeligst is.

Het piek/dal tarief is alleen interessant als er overdag niemand thuis en er rekening wordt gehouden met het aanzetten van apparatuur na 23.00.

D. de Jong

Het is aan de netbeheerder om tijden en tarieven vast te stellen. Het is van belang te weten wat is het normale tarief, wat is het hoog tarief en wat is het laag tarief.
Bij mij is het verschil op ruim 8000Kwu 50 euro op jaarbasis. en dan proberen we zoveel mogelijk het lage tarief te gebruiken.hoogtarief is 0.06..... en het lage tarief is 0.025...... Als streef getal is mij verteld moet je zorgen dat je nacht(=laag)tarief hoger komt dan je dag(hoog)tarief komt. Wij krijgen dat moeizaam gedaan.

R.A. van Calcar

Met zo'n berichtje kan ik dus niks. Wat is vaak? Hoeveel scheelt enkel tarief, dagtarief en nachttarief? Vaatwasser, wasmachiene, en droger niet overdag moet toch aardig wat schelen. Vriendelijke groeten, RvC.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.