« Greenchoice: Nuon bedondert de zaak en rekent te hoge groene-stroomtarieven | Hoofdmenu | Autobezitters kunnen 171 euro besparen op autoverzekering »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Jan

Hoewel de prijs per GigaJoule omlaag gegaan is is het vastrecht bij Essent voor de stadsverwarming vrij hoog. Hier door is het voor mensen die niet erg veel verwarmen waarschijnlijk gunstiger om de stadsverwarming helemaal op te zeggen en je huis elektrisch te verwarmen. Stroom is wel iets duurder als warmte maar je betaald maar een keer vastrecht en je kunt je eigen energie leverancier kiezen. Voor wie het na wil rekenen; 1KWh=0,0036Gjoule.

Ook uit Breda

Fam Bezemer

Er is duidelijk sprake van een landelijk fenomeen. Wij wonen in de Haagse Beemden in Breda een wijk waar Stadsverwarming veel is toegepast. Hoewel we in een blad van Vereniging eigen Huis lazen dat er mogelijk 275 euro per jaar teveel door de energie bedrijven in rekening wordt gebracht ontvingen we vorige week de melding dat onze kosten voor Stadsverwarming nog weer eens met 9 euro per maand omhoog gaan. Logisch? Het principe vind ik geweldig: Gebruik maken van de restwarmte van een centrale, Groener kan toch niet!!! Maar je betaald je er wel blauw voor!

Groet vanuit Breda

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).